Sony werkt aan Madame Web film, spin-off van Spider-Man

  Sony is druk bezig met het uitbreiden van het filmassortiment door films te maken van personages uit de Spider Man-franchise. En nu lijkt het erop dat er ook een Madame Web film zal gaan komen. Het is de nieuwste spin-off in het Spider-Man universum, nadat vorig jaar al een film over Venom uitkwam.

  Sony is al druk bezig met het maken van films over diverse personages uit de Spider-Man-franchise. Zo hebben we al een film gekregen over Venom, een film die een vervolg krijgt met een geplande release voor 2020. Verder weten we ook dat er een film komt die gebaseerd is op Morbius the Living Vampire, waarin Jared Leto een rol zal krijgen.

  Aan dat rijtje personages uit het universum van Spider-Man kan nu ook Madame Web worden toegevoegd, aldus Collider. Sony schijnt al bezig te zijn met deze film, die wordt geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless, twee schrijvers die ook het script verzorgen voor Morbius.

  Wie is Madame Web?

  Velen zullen Madame Web waarschijnlijk niet kennen. Het karakter is namelijk niet even bekend als Spider-Man of Venom, maar Madame Web is ook geen persoon. Het is een codenaam die gebruikt wordt door vele karakters in het Marvel-universum. Het meest bekende karakter die de codenaam gebruikte was Cassandra Webb, een oude mutant met een zesde zintuig, waardoor zij in de toekomst kon kijken.

  Daarnaast heeft ze ook telepathische krachten, maar door een ziekte is zij verlamt en heeft ze nooit fysiek gevochten. In plaats daarvan gebruikt ze haar krachten om Spider-Man op het juiste pad te zetten. Web's krachten zijn redelijk uniek, omdat ze konden worden doorgegeven. Zo werd Julia Carpenter de nieuwe Madame Web op een gegeven moment.

  Wanneer komt de Madame Web film?

  Verdere informatie over de film is nog niet bekendgemaakt. Er is nog geen officiële aankondiging van Sony of een releasedatum. Het is ook mogelijk dat Spider-Man onderdeel van de film gaat uitmaken, sinds de onderhandelingen tussen Disney en Sony over het personage zijn stukgelopen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.