Sony start grote PlayStation Network uitverkoop

    Vandaag is Sony gestart met een PlayStation Network uitverkoop. De komende negen dagen zal in het 'Days of Play' event diverse acties worden gehouden omtrent alles dat met PlayStation te maken heeft.

    Sony gooit alles in de aanbieding de komende week. We zijn namelijk halverwege tot Kerstmis en dat is voor Sony genoeg reden voor kortingsacties. Ook met E3 2017 in het vooruitzicht wil Sony nog even de PlayStation 4 onder de aandacht brengen. Tot en met 17 juni kun je consoles, accessoires, controllers en headsets met korting bestellen.

    Voor de fysieke apparatuur is Sony in samenwerking gegaan met verschillende winkels die daarom de komende tijd aanbiedingen hebben, zoals een goedkope PS4 Slim waar we eerder al over rapporteerden. Op de Days of Play website kun je doorklikken naar jouw winkel naar keuze om bijvoorbeeld een PS VR headset of een nieuwe controller te kopen. Natuurlijk zijn er ook games in de aanbieding, zoals Uncharted 4 en The Last Guardian, en deze kun je in de PlayStation Store terugvinden. Hieronder vind je een overzicht van de aanbiedingen uit de Store.

    PlayStation Network uitverkoop in de Store

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.