Sony sluit servers voor sommige games voor PS3, PS4 en Vita

  Sony gaat voor een aantal games de servers offline halen. Deze servers zullen nooit meer online komen. Sony sluit servers voor titels voor de PS3, Vita en PS4.

  Op de site van Sony is een lijst verschenen met games waarvan de servers binnenkort niet meer beschikbaar zijn. Spelers kunnen de games nog wel spelen maar kunnen niet meer de online features gebruiken van de games. Spelers die trofeeën voor deze games verzamelen hebben tot de sluiting van de servers om dit te doen want daarna kunnen deze trofeeën niet meer behaald worden.

  Sony sluit servers voor de volgende games

  High Velocity Bowling, Medieval Moves: Deadmund's Quest, Sports Champions en Sports Champions 2 voor de PS3. De titels op de PS3 zijn allemaal PlayStation Moves titels.Dit is opmerkelijk gezien het nieuwe leven dat de PlayStation move heeft gekregen door het gebruik met de PlayStation VR.

  Ook sluit Sony de servers van Modnation Racers: Road Trip voor de PS Vita en Kill Strain voor de PS4. Het is niet ongebruikelijk dat Sony servers sluit voor games, en ook andere consolefabrikanten doen dit. De servers zullen sluiten op 1 juli.

  ModNation Racers: Road Trip

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.