Sony: 'PS Plus speelt grote rol bij PlayStation 4'

  Sony is erg blij met het ontvangst van PlayStation Plus op de PlayStation 3. De consolefabrikant is van plan de dienst door te zetten op de PlayStation 4 en zegt dat het zelfs een grotere rol zal spelen.

  PlayStation Plus is een betaald abonnement voor het PlayStation Network. De service biedt gratis games aan en breng meerdere digitale voordelen met zich mee.

  De baas van Sony in Europa zegt dat PlayStation Plus het erg goed doet. Volgens hem gaat Sony graag door met de online dienst voor de volgende PlayStation:

  "PlayStation Plus is erg goed ontvangen, de waarde is geweldig en het wordt steeds meer gebruikt. Wij zien de service zeker als kernonderdeel van de manier dat wij vooruit gaan. Wij kunnen nog niets verklappen voor onze toekomstige plannen, maar het zal absoluut een grote rol spelen in het PlayStation 4 landschap."

  Verder meldt de Europese baas dat hij zal blijven proberen ervoor te zorgen dat de Europese PlayStation Store gelijkwaardig blijft aan de digitale winkels van Japan en Amerika.

  Waarschijnlijk zal Sony nog voor de release van de PlayStation 4 meer bekendmaken over de vernieuwde online functies van de console.

  PlayStation Plus

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.