Sony lanceert de snelste SD-kaart ooit: SF-G

  Moet jij heel erg snel je bestanden van een SD op een pc zetten? Het kan met deze nieuwe technologie sneller. Sony lanceert de snelste SD-kaart ooit: de SF-G.

  De SD-kaart heeft een schrijfsnelheid tot 300MB/s en is geschikt voor burst-opnamen en 4k video-opnamen. Dit zorgt voor een snelle bestandsoverdracht wanneer grote volumes overgezet moeten worden naar een computer.

  Sony brengt de snelste SD-kaart ooit

  De SF-G kaart is de snelste SD-kaart ooit. De kaarten zijn er in de opslagcapactiteiten 32GB, 64GB en 128GB en zijn voornamelijk geschikt voor professioneel gebruik. De snellere kaart kan bijvoorbeeld goed worden gebruikt binnen de professionele fotografie.

  Romain Rousseau, European Product Manager Essentials Sony Europe, vertelt:

  "Er is vanuit professionele fotografen veel vraag naar een grotere, snellere én betrouwbare SD kaart. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een continue opnamen met een hogere resolutie en van 4K video bij DSLR en spiegelloze camera’s. De SF-G geheugenkaart biedt hoge prestaties om de cameraprestaties te optimaliseren”

  Daar komt bovenop dat de SF-G waterbestendig is en een antistatische bescherming kent. Met bijgeleverde "File rescue software" is het mogelijk om files die je per ongeluk hebt verwijdert terug te halen. Zo kun je bijvoorbeeld RAW-opnamen en 4k XAVC-S videobestanden herstellen. De software kan gratis worden gedownload.

  De aller snelste kaartlezer

  Sony komt op haar beurt ook met een nieuwe geheugenkaartlezer, model MRW-S1. Deze geheugenkaartlezer heeft een ingebouwde SuperSpeed USB3.1 aansluiting en een A-poort voor draadloze pc-verbinding. Zo kunnen bestanden van de SF-G nog sneller worden geladen op een PC dan wanneer dit gebeurt via de SD-gleuf van een PC.

  Vanaf maart 2017 wordt de SF-G SD-kaart beschikbaar in de Benelux. Vanaf april komt de MRW-S1 kaartlezer ook naar de winkels.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.