God of War release onthuld op E3 2016

  Sony heeft tijdens haar E3 persconferentie het vierde officiele deel in de God of War serie aangekondigd, daarmee is de God of War release na alle geruchten een feit. De game zal simpelweg God of War gaan heten.

  In de gameplay trailer, die je hierboven kunt zien, zien we een oudere Kratos dan in de eerdere games. Samen met zijn jonge zoon is Kratos op jacht en zien we een aantal vechtscènes tegen een trol en wat kleinere wezens. Over het verdere verhaal is nog niks bekendgemaakt.

  Deze gaat waarschijnlijk weer te maken hebben met mythische wezens en goden. We zien aan het einde van de trailer een enorm beest over vliegen en een grote berg in de achtergrond, die wellicht Olympus is.

  Eerder vandaag was er al het gerucht dat God of War 4 tijdens Sony's E3 persconferentie zou worden aangekondigd. De game gaat dus simpelweg God of War heten. Het kan zijn dat de game een subtitel krijgt, of dat deze God of War een nieuwe weg in de franchise zal inslaan. Beide aspecten zijn echter nog niet duidelijk.

  God of War release aangekondigd door Sony op E3

  Het lijkt logischerwijs dat Santa Monica wederom aan het roer van de games zal staan, maar dit is nog niet bekendgemaakt. Over een releasedatum heeft Sony ook nog niks gezegd. Het enige wat duidelijk is, is dat de game op de PlayStation 4 zal verschijnen.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.