Sony kondigt Death Stranding PlayStation 4 Pro bundel aan

  Liefhebbers van Hideo Kojima en zijn games kijken natuurlijk uit naar zijn nieuwste project: Death Stranding. De PlayStation 4 exclusieve titel krijgt zelfs zijn eigen console, want Sony heeft een Death Stranding PlayStation 4 Pro bundel aangekondigd. De bundel komt op 8 november uit.

  Dat heeft Sony laten weten tijdens haar State of Play evenement, waar de uitgever ook de releasedatum van The Last of Us Part 2 bekendmaakte. De witte PlayStation 4 Pro is bedekt met enkele handafdrukken die al vaker voorbij zijn gekomen in de vele Death Stranding trailers en volgens Sony zijn deze BT handafdrukken zo gevormd "om de continenten van de wereld te tonen". De console heeft 1TB geheugen en komt tegelijkertijd met een doorzichtige oranje controller, met de woorden Death Stranding die staan gegraveerd op de touchpad van de PlayStation 4-controller.

  Volgens Sony kunnen gamers de DualShock 4-controller zelfs zachtjes bewegen om de BB Pod die Sam Porter (gespeeld door Norman Reedus) draagt, in slaap te sussen.

  Prijs Death Stranding PlayStation 4 Pro bundel nog niet bekend

  Op dit moment is nog niet duidelijk of de bundel ook in Europa uitkomt, evenals de prijs, want de PlayStation 4 Pro bundel is nu alleen nog te reserveren in de Verenigde Staten en Canada. De bundel zou tegelijkertijd met de game uitkomen, op 8 november, maar het is dus nog afwachten of dat ook in Nederland gebeurd.

  Ontwikkelaar Hideo Kojima heeft de afgelopen tijd meer gameplay van de game laten zien. Zo toonde hij bij de Tokyo Game Show bijna een heel uur aan gameplay van de exclusieve PlayStation 4-titel.

  Death Stranding komt op 8 november exclusief uit voor de PlayStation 4.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.