Sony komt met nieuwe line-up mobile games

  Sony heeft met haar nieuwe vlag ForwardWorks een lijstje mobile games aangekondigd. Een redelijke lijst met bekende en wat minder bekende franchises, waaronder Everybody's Golf.

  Everybody's Golf, Wild Arms, Arc the Lad, Doko Demo Issho (Iedereen Samen), Boku no Natsuyasumi (Mijn Zomervakantie), Parappa the Rapper en What Did I Do to Deserve This, My Lord? komen allemaal naar de smartphones.

  Er is alleen één potentieel probleem: de lijst is ontzettend Japans georiënteerd. Ondanks games als Wild Arms en Everybody's Golf, welke ook in het westen verkrijgbaar zijn, is het nog maar de vraag welke games gelokaliseerd worden.

  Oude series nieuw leven geven als mobile games

  Het plan met ForwardWorks lijkt perfect in het plan van Sony te passen om bepaalde oude series nieuw leven in te blazen. Parappa the Rapper komt bijvoorbeeld ook naar de PlayStation 4. De vraag blijft dus of Sony ook voor het westen een plan van aanpak heeft.

  Wild Arms en Arc the Lad krijgen een reboot van de series. Wild Arms wordt bijvoorbeeld ontwikkeld door het oorspronkelijke team, maar krijgt wel een nieuw verhaal. Aan Arc the Lad wordt ook voornamelijk door het oorspronkelijke team aan gewerkt.

  Andere mobile games die in ontwikkeling zijn, zijn No Heroes Allowed! Dash, Sora to Umi no Aida (De Ruimte tussen Lucht en Zee), Disgaea, Yomawari en ook Square Enix werkt ook met ForwardWorks aan enkele titels.Sony heeft ook Project Field aangekondigd. Ook hier is het nog onduidelijk of deze in het westen verschijnt.

  Everybody's Golf

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.