Bekijk hier de Sony E3 2018 livestream vanaf 3:00 uur

  De Sony E3 2018 livestream begint vannacht om 3:00 uur. Pak de wasknijpers en satéstokjes er maar bij om heel de nacht door te halen. Via dit artikel hoef jij niets te missen van deze nachtelijke E3 conferentie.

  In ieder geval gaan we flink wat zien van grote titels als The Last of Us 2 en Spider-Man PS4. Daarnaast zijn er nog flink wat andere titels die Sony eventueel zou kunnen brengen.

  In ieder geval wordt The Last of Us 2 getoond, het langverwachte vervolg op The Last of Us. Eerder schreven wij al een special met The Last of Us 2 features die wij graag in dit nieuwe spel zouden willen zien. Tijdens de E3 gaan we zien of deze features ook daadwerkelijk naar dit spel komen. Het wordt voor Sony een interessante uitdaging om de eerste The Last of Us te overstijgen, gezien deze titel door veel fans als geweldig wordt bestempeld.

  Death Stranding is een andere titel die veel lijkt te beloven. Niet alleen zien we bekende Walking Dead-acteur Norman Reedus in de hoofdrol, ook zal er een grote rol weggelegd zijn voor Mads Mikkelsen. Met deze E3 wordt het ook tijd om eens te kijken hoeveel van de Death Stranding theoriën daadwerkelijk waar zijn.

  Uiteindelijk is het ook interessant om te zien wat Sony van plan is met de bekende spinnenman. We hebben eerder al trailers gezien waarbij Spider-Man zijn webvloeistof gebruikte om door de straten te slingeren. Het is aannemelijk dat we deze E3 weer flink wat actie gaan zien. En stiekem zou het erg tof zijn als die actie wordt ondersteund door een bekend gezicht als Tom Holland als Spider-Man op te laten treden tijdens de E3 presentatie.

  Sony E3 2018 Livestream

  Natuurlijk is dit alles live te volgen. Sony zal via haar Twitch-kanaal de hele show uitzenden. Maar om het makkelijker te maken kun je hieronder gewoon meekijken. Blijf dus wakker en zorg ervoor dat je om 3 uur klaar zit.

  Meer E3 2018

  Sony is bijna de laatste die op de E3 haar nieuwe games toont. Alleen Nintendo zal nog volgen met een Nintendo Direct. Maar natuurlijk komt er nog meer voorbij, want XGN.nl is in Los Angeles om alle games te spelen en erover te schrijven. Mis hiervan niets en houd onze E3-pagina in de gaten.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.