Sony deelt prijzen uit voor beste PS4 game clips

  Sony heeft een nieuwe actie in het leven geroepen waarbij het mensen gaat belonen die de beste PS4 game clips uploaden. Maandelijks worden er drie nieuwe games gekozen waarmee je deel kunt nemen. De actie draait nu een pilot in de UK, maar de verwachting is dat dit spoedig wordt uitgerold.

  #Plusmoments, zoals Sony het zelf noemt, biedt spelers de kans op eeuwige roem én goodies. Vanaf heden vraagt het bedrijf namelijk spelers om hun PS4 game clips te uploaden en mee te doen aan de wedstrijd. Iedere maand worden er drie games uitgekozen met ieder drie specifieke uitdagingen. Zo is het in de maand juni de beurt aan Uncharted 4, FIFA 16 en Black Ops 3, met bijvoorbeeld uitdagingen als ‘mooiste headshot’ of ‘beste afstandsgoal’. De top 3 PS4 game clips van iedere categorie kan een leukigheidje verwachten.

  PS4 game clips delen met de wereld

  Om mee te doen, hoef je alleen maar jouw favoriete video via de ‘Share’ knop op je Dualshock controller op YouTube te zetten. Onder vermelding van je PSN ID en de term Plusmoments plus de specifieke uitdaging waaraan je mee wilt doen. Op dat moment maak je kans op leuke prijzen, zoals deze maand bijvoorbeeld gesigneerd Uncharted 4 artwork en een Black Ops 3 mini-koelkast. Heb je deze games niet tot je beschikking, niet getreurd, want volgend maand zijn er, zoals gezegd, drie nieuwe games aan de beurt.

  Vind je het gewoon leuk om jouw favoriete PS4 game clips te delen met de wereld, dan kan dat uiteraard ook gewoon. Voorlopig geldt deze actie, zoals eerder vermeld, voor de UK, maar de verwachting is dat hier snel verandering in komt.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.