Sony BRAVIA Ultra HD TV met Android TV wordt getoond op CES 2015

  Sony BRAVIA Ultra HD TV's worden getoond op CES 2015. De nieuwe TV's hebben volgens Sony een adembenemende beeldkwaliteit en worden onderverdeeld in vier series.

  De mooie beeldkwaliteit komt door de eigen 4K-processor van Sony. Onder de nieuwe Sony BRAVIA Ultra HD TV's zitten onder andere exemplaren van 20-inch die op het dunste punt 4,9 mm dik zijn. Ook zijn er tv's bij die de eerste Hi-Res compatible luidsprekers ter wereld bevatten.

  Sony BRAVIA Ultra HD TV bevat Android TV van Google

  Een groot assortiment van Sony's 4K- en Full HD BRAVIA-tv's worden voorzien van Android TV, het besturingssysteem van Google. Hiermee wordt de besturing van tv's gemakkelijker en kan die makkelijk samenwerken met smartphones. Sony's One-Flick Entertainment-interface zorgt voor een gemakkelijke gebruikservaring.

  De nieuwe afstandsbediening heeft de vorm van een trackpad en maakt het openen van content gemakkelijk. De nieuwe trackpad is volgens Sony in combinatie met Android TV een geheel nieuwe ervaring met content, diensten en apps. Eerder kregen de BRAVIA-tv's ook al de Pathé Thuis-app.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.