Sons Of Anarchy spin off in de maak!

  Nadat de Amerikaanse serie Sons Of Anarchy in 2014 gestopt was, heeft de Amerikaanse zender FX besloten te gaan werken aan een spin off van de serie Sons Of Anarchy. Inmiddels is de productie van de Sons Of Anarchy spin off al in gang gezet.

  FX Networks

  Het leek er niet op dat de serie nog een verder leven zou gaan krijgen, maar nadat er in mei 2016 al vaag was aangekondigd dat er een spin off zou komen, kunnen we je vertellen dat er via Variety duidelijk is geworden dat deze er daadwerkelijk komt. Kurt Sutter, het superbrein achter de hele serie, zal ook dit keer uitvoerend gaan produceren bij de spin off.

  Sons of Anarchy spin off verhaal

  Het verhaal van de spin off speelt zich af na alle gebeurtenissen die in de serie van Sons Of Anarchy hebben plaatsgevonden. Dit keer gaan we het verhaal van de Mayans, die ook groot onderdeel uitmaakten van de serie, volgen. Het zal vooral gaan over het personage EX Reyes, die net de uit de gevangenis komt en zich aansluit bij de motorbende de Mayans. Dit vindt allemaal plaats bij de grens van Mexico en Californië, waar de motorbende ook gevestigd is.

  De spin off 'Mayans MC' is nu in productie. Later dit jaar zal de serie te uitgezonden worden, wanneer is nog niet duidelijk. Wel is het bekend dat de pilot vorig jaar al geschoten is.

  Ben je benieuwd naar de game van Sons Of Anarchy? Hier kan je een artikel lezen over de first-person beelden in de game. Kan je niet wachten tot de spin off van Sons Of Anarchy? Hier zijn de tien beste thriller series op Netflix.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.