Sons of Anarchy finale trekt recordaantal kijkers

  De Sons of Anarchy finale heeft een recordaantal kijkers getrokken op de Amerikaanse zender FX. 9,26 miljoen mensen bekeken aflevering 13 van seizoen 7 van de tv-serie over bikers.

  Meer dan zes miljoen kijkers van de Sons of Anarchy finale zaten in de categorie 18 tot 49 jaar. De tv-serie van Kurt Stutter over een motorclub loopt sinds 2008 en kende sindsdien een groei van bijna 200 procent in het aantal kijkers, waarvan met name in de categorie 18 tot 49 jaar.

  Sons of Anarchy finale trekt recordaantal kijkers voor FX

  John Landgraf, CEO van FX Networks en FX Productions, acht het record voor de zender een "zeldzame en opmerkelijke prestatie". De Sons of Anarchy finale trok net wat meer kijkers dan de eerste aflevering van het zevende seizoen en september. Toen keken 9,25 miljoen mensen naar de motorserie. In het laatste seizoen keken per aflevering gemiddeld 7,54 miljoen personen; het vorige record stond op 6,98 miljoen toeschouwers.

  In februari dit jaar werd gerept over de komst van een Sons of Anarchy-game, al werd die in november 2012 nog in de ijskast gezet.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.