Sonic The Hedgehog trailer uitgebracht en laat nieuwe beelden zien

  De eerste officiële trailer van Sonic The Hedgehog is uitgebracht. We zien de blauwe egel in al zijn CGI-glorie rondrennen. Ook zien we Jim Carrey voor het eerst als Dr. Robotnik. De film zal 9 november 2019 in de bioscopen te zien zijn. Eerder werden er al beelden gelekt van de film.

  In de eerder gelekte beelden van de Sonic film kregen we al een onofficiële blik op de blauwe egel in CGI. Nu dat de de eerste officiële trailer is uitgebracht kunnen we met zekerheid zeggen hoe Sonic er uit zal gaan zien. Naast de eerste echte verschijning van Sonic is ook Jim Carrey aanwezig in de trailer. Carrey zal de rol van Dr. Robotnik op zich gaan nemen.

  In de trailer is er al genoeg ruimte voor Carrey om sadistische grappen te maken en te jagen op de snelste blauwe egel ter wereld. Naast Sonic en Jim Carrey zien we ook andere sterren als James Marsden en Neal McDonough. De klassieke geluiden van de game zijn ook terug te horen. Zo is het geluid van de gouden ringen terug te horen en kunnen we ook luisteren naar Sonic die zich opwindt en daarna de weg over rolt.

  Jim Carrey

  Welke info geeft de Sonic The Hedgehog trailer?

  In de trailer is Dr. Robotnik op zoek naar Sonic. De blauwe egel moet onderduiken om niet gepakt te worden, maar dit wordt verstoord door een politieagent (James Marsden). Het stel probeert samen te ontsnappen van de jagende Dr. Robotnik. Dit gebeurt als altijd op razendsnel tempo.

  In de eerder gelekte beelden van Sonic kregen we al een voorproefje hoe de snelheidsduivel eruit zou gaan zien. Hiervoor werd er een schaduw naar buiten gebracht, maar dit was waarschijnlijk een nep beeld, aangezien Sonic in de film er totaal anders uitziet. We kunnen vanaf 9 november naar de bioscoop racen om Sonic in volle glorie te zien.

  Naast de Sonic The Hedgehog film, waar wij nu de eerste trailer van hebben komt er dit jaar ook een nieuwe Sonic game uit. Team Sonic Racing zal 21 mei 2019 uitkomen op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. In Londen hebben wij al een voorproefje gekregen van deze nieuwe titel waar je over tracks heen sjeest met verschillende bekende Sonic-personages.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.