Sonic Runners trailer nu te bekijken

  Deze lente komt de nieuwste Sonic game naar iOS en Android. Er is nu een Sonic Runners trailer verschenen, waarin de 2D side-scroller wordt geteased.

  Het Japanse blad Famitsu legt in een preview uit dat je de game met één hand kan spelen. Sonic rent automatisch, en je hoeft alleen maar op het scherm te klikken om Sonic te laten springen. Eind vorig jaar werd de game al aangekondigd.

  De verschillende levels kunnen binnen één of twee minuten gespeeld worden, perfect om even gauw onderweg te spelen.

  Sonic Runners trailer laat weinig zien

  De standaard elementen uit Sonic games zien we nog niet terug in de Sonic Runners trailer, maar zitten er wel in volgens Famitsu. Zo zijn er ringen die je moet verzamelen, loopings, de gevreesde Dr. Robotnik en de characters Tails en Knuckles. Deze laatste twee moet je unlocken.

  In de Sonic Runners trailer zien we nog weinig footage uit de game zelf, maar zien we oude Sonic games voorbij komen. Spelers zullen kunnen rennen, springen en 'vliegen om de top te bereiken.'

  Er wordt in de Sonic Runners trailer verwezen naar een release in de lente van 2015, en de game is gratis. Er zijn wel in-app aankopen mogelijk volgens de site van Sega.

  Sonic Runners

  Verkijgbaar vanaf 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.