Sonic Runners Adventure mobile komt binnenkort uit

  Sonic Runners Adventure mobile is aangekondigd voor Android en iOS. Je kunt je nu inschrijven voor de game, daarmee kun je een aantal leuke prijzen winnen.

  Gameloft en SEGA hebben aangekondigd dat Sonic Runners Adventure binnenkort verkrijgbaar is voor Android en iOS. De game was eerder al te downloaden, maar lijkt nu niet meer beschikbaar te zijn. Er is nog geen duidelijke releasedatum, maar Gameloft heeft een trailer uitgegeven en SEGA heeft een officiële tweet gepost om de aankomende release aan te kondigen.

  Sonic Runners Adventure mobile pre-registratie

  Je kunt je nu registreren voor de nieuwe game op de website van Gameloft. Als je dit doet maak je kans op één van de tien prijspakketten. In een pakket zit onder andere een vinyl figuurtje van Sonic, een knuffel van Sonic en een beker van Sonic.

  Sonic Runners Adventure is het vervolg op Sonic Runners. Dit was een eerdere mobile game van Sonic. Sonic Runners is sinds 2015 te downloaden op iOS en Android telefoons.

  De laatst uitgebrachte Sonic game is Sonic Forces, n deze game kan je een eigen Sonic personage aanmaken en de wereld redden van Doctor Eggman. Wil je meer weten over deze game, lees dan onze review.

  Sonic Runners Adventure

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.