Sonic Mania trophies bevatten geen platinum en goud

  De lijst met Sonic Mania trophies is beschikbaar gekomen. De game zal geen platinum en gouden trophies bevatten. Sonic Mania is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Switch.

  In totaal zijn er 18 trophies vrij te spelen. Dit zijn drie zilveren trophies en 15 bronzen trophies. De trophies die ontgrendeld kunnen worden lijken niet moeilijk te zijn, maar dit kan tegenvallen wanneer je de game speelt. Er kunnen onder andere trophies vrijgespeeld worden wanneer spelers bijvoorbeeld door lava heen rennen of een vat duwen.

  Rollen voor Sonic Mania trophies

  Sonic Mania is een 2D game die uitgegeven wordt door SEGA. De Zones uit de game zijn gebaseerd op de klassieke games uit de jaren ’90. De speler kan als Sonic, Tails en Knuckles uitdagingen en bossfights aangaan. De personages beschikken alle drie over nieuwe vaardigheden om Dr. Eggman’s robots mee te verslaan.

  Recent is de PC release voor Sonic Mania uitgesteld. Deze zou vandaag uitkomen net zoals bij de andere platformen, maar is opgeschoven naar 29 augustus.

  Sonic Mania

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.