Sonic Mania release uitgesteld

  Fans van Sonic the Hedgehog moeten nog even geduld hebben. De Sonic Mania release is namelijk uitgesteld naar aankomende zomer. De game met de supersnelle blauwe egel zou eigenlijk deze lente al uitkomen.

  Uitgever SEGA maakte de verplaatsing van de Sonic Mania release bekend op de SXSW conferentie. Om de pijn voor de fans van Sonic iets te verzachten bracht SEGA een nieuwe trailer uit, die te zien is boven dit artikel. In de trailer is een nieuw level te zien van de game, namelijk de Flying Battery Zone.

  Een reden voor het feit dat de Sonic Mania releasedatum is uitgesteld gaf SEGA niet. De game zal uitkomen op de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Het spel wordt ontwikkeld door Headcannon en PagodaWest Games.

  Ander nieuws naast de Sonic Mania release

  Sonic Mania is niet de enige Sonic-game die SEGA dit jaar wil uitbrengen.Het bedrijf is ook bezig met een 3D avontuur van de snelle egel. Deze game ging vooralsnog onder de naam Project Sonic door het leven, maar inmiddels heeft SEGA bekendgemaakt dat de game Sonic Forces zal heten.

  Eerste gameplaybeelden van de moderne Sonic kunnen fans vandaag verwachten. De game zal net als Sonic Mania uitkomen op de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Een releasedatum voor het spel is nog onbekend.

  Sonic Mania

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.