Sonic Mania release gelekt via trailer

  De mogelijke Sonic Mania release is gelekt. Dat bleek uit een trailer die op de Steam pagina werd gepost. Volgens de trailer verschijnt de game op 15 augustus.

  Eerder werd al bekend dat de game ergens deze zomer zou moeten verschijnen. Nu is via de trailer op de Steam pagina wellicht de exacte release bekendgemaakt.

  Sonic Mania release op 15 augustus

  De Steam pagina van Sonic Mania liet weten dat de game uitkomt op 15 augustus. Gamespot maakte een screenshot van de datum. Sindsdien is de trailer van Sonic Mania offline gehaald. SEGA heeft de datum nog niet officieel bevestigd.

  Met Sonic Mania keert de franchise terug naar de klassieke gameplay en visuele stijl van de games op de SEGA Genesis. Dit betekent dat de game gewoon weer een side-scrolling platformer is. Je kunt in de game spelen als Sonic, Tails en Knuckles, die in een trailer eerder deze maand al te bewonderen was. Elk personage heeft zijn unieke mogelijkheden.

  Sonic Mania is vanaf 15 augustus te spelen op PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Ook verschijnt later dit jaar een 3D Sonic genaamd Sonic Forces.

  Sonic Mania

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.