Sonic Mania PC versie kan niet offline gespeeld worden

  Steam gebruikers zijn vereist om in te loggen om de Sonic Mania PC versie te spelen. De ontwikkelaars hebben de fout opgemerkt, en zijn momenteel bezig om dit te verhelpen.

  Dit komt doordat SEGA het Denuvo copyright systeem toe heeft gevoegd aan de PC versie van Sonic Mania. Hierdoor kunnen spelers het spel niet opstarten wanneer zij Steam in de ‘offline modus’ hebben staan. Tot er een nieuwe update uit komt voor de game, kunnen spelers Sonic Mania alleen online spelen.

  Sonic Mania PC versie wordt bijgewerkt

  In een Steam post op de game pagina van Sonic Mania meldt ‘SEGA Dev’ dat ze het probleem hebben erkend en hier een oplossing voor aan het zoeken zijn. Verder staat er in de post dat ze ook bezig zijn met het onderzoeken van andere problemen zoals controller support.

  “Dit zijn allemaal PC specifieke dingen waar Christian en het team mee hebben gewerkt de afgelopen weken. We proberen nog steeds alles in kaart te brengen terwijl we de problemen waar wij tegen aan lopen onderzoeken en samenvatten,” aldus de woordvoerder van SEGA.

  Sonic Mania werd 29 augustus uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 15 augustus was de Switch versie al beschikbaar. Lees nu onze Sonic Mania review om meer te weten te komen over de game.

  Sonic Mania

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.