Sonic live-action beelden opgedoken en laten de egel zien in volle glorie

  Er zijn beelden opgedoken waarin we Sonic the Hedgehog in volle glorie kunnen zien in live-action. Hoewel de beelden niet officieel zijn, ziet het er erg naar uit dat wel eens de uiteindelijke live-action versie van Sonic zou kunnen zijn. Eerder kwamen er al beelden online waar we het silhouet van Sonic the Hedgehog zagen.

  Hamagami / Carroll, Inc. heeft de beelden naar buiten gebracht. Hierin zien we een volledig beeld van Sonic. We zien dat deze versie van Sonic wat slanker is dan het gespierde silhouet wat we al eerder voorgeschoteld kregen.

  In de post wordt er gezegd dat dit een ‘moderne aanpak is op het merk zonder de essentie van Sonic verloren te laten gaan.’ De foto’s vertellen ook wat de persoonlijkheid van deze Sonic zal zijn. Sonic zal niet alleen ‘oneerbiedig en sarcastisch’ zijn, maar ook ‘rustig en aardig’.

  Of dit de echte versie van Sonic the hedgehog zal zijn die we ook in de film gaan zien is nog maar de vraag. Wel geven deze foto’s een goede blik op hoe Sonic er ongeveer uit zou kunnen gaan zien. We zullen deze beelden met een korrel zout nemen, maar je weet maar nooit of deze versie van Sonic straks op het witte doek verschijnt.

  Sonic the Hedgehog

  Sonic live-action beelden opgedoken

  Eerder werd al bekendgemaakt dat niemand minder dan Jim Carrey de rol op zich zal nemen van Dr. Ivo ‘Eggman’ Robotnik, de superschurk die het leven van Sonic maar al te graag dwarsboomt. Laten we hopen dat de uiteindelijke versie van Sonic the Hedgehog in ieder geval niet de anabolen-versie van de eerste poster zal zijn. Deze geeft namelijk een compleet ander beeld weer dan wat wij gewend zijn van de blauwe egel.

  Het is nog even wachten op Sonic the Hedgehog, maar om alvast in de sferen te komen beginnen we in de tussentijd aan games als Team Sonic Racing voor op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch of een klassieker als Mario & Sonic op de Olympische spelen voor op de Nintendo 3DS een Wii-U.

  Sonic the Hedgehog zal begin 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.