Sonic Forces trailer toont nieuwe feature

  SEGA heeft vandaag een nieuwe Sonic Forces trailer uitgebracht. In de trailer is een nieuwe feature te zien waarmee je je personage kunt aanpassen.

  In de nieuwe trailer is te zien dat je in Sonic Forces je personage aan kan passen. Spelers kunnen hun eigen Hero Character maken en aanpassen hoe dat personage speelt en er uit ziet. Daarnaast kun je je personage uitrusten met verschillende gadgets die Wispons genoemd worden. De looks van je personage kun je aanpassen door middel van verschillende accessoires en outfits.

  Sonic Forces trailer toont Hero Characters

  Daarnaast krijgt elk personage een grappling hook waarmee je snel door de verschillende levels kunt gaan. Er zijn zeven verschillende types personages die je kunt kiezen als Hero Character en elk heeft zijn eigen unieke eigenschap. In Sonic Forces kun je kiezen uit de volgende types:

  • Wolf: Pakt automatisch ringen in de omgeving
  • Konijn: Is langer onkwetsbaar na het oplopen van schade
  • Kat: Houdt een ring na geraakt te zijn
  • Hond: Begint met vijf ringen na doodgaan
  • Beer: Schiet op vijanden met een raket
  • Vogel: Vliegt hoog door dubbel te springen
  • Egel: Pakt ringen tijdens het oplopen van schade

  De Hero Character die je zelf maakt speelt een rol tijdens de rest van de game, want in het verhaal komt dat personage steeds terug. Zo zie je hem terug in cut scenes en helpt hij Sonic met het verslaan van Eggman.

  Sonic Forces komt deze zomer uit voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Eerder werden door Sega al andere gameplay stijlen getoond, zoals Modern Sonic en Classic Sonic. In deze special kun je lezen aan welke eerdere Sonic games Sonic Forces moet gaan tippen.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.