Sonic Forces release met launch trailer

  Naar aanleiding van de Sonic Forces release heeft SEGA een launchtrailer van het spel uitgebracht. De trailer toont voornamelijk gameplay en een grote vijand van Sonic.

  Het verhaal van deze Sonic game gaat over de grote vijand Dr. Eggman die een groot deel van de wereld heeft veroverd. Dit heeft hij gedaan samen met een nieuwe vijand genaamd Infinite. Spelers moeten de egel Sonic helpen om Dr. Eggman te verslaan en de wereld te redden.

  Sonic Forces release in 2D en 3D

  In de trailer is vooral veel gameplay te zien van verschillende levels die zijn te halen in het spel. Sonic Forces is niet alleen in 2D te spelen maar bevat ook 3D elementen. Er zijn weer ouderwetse muntjes te verzamelen en vijanden te verslaan.

  Spelers kunnen tijdens de game aan de slag met een personage dat aangepast kan worden. Hieronder vallen kleuren voor het personage, kleding en accessoires. Ook zijn er iconische personages om mee te spelen inclusief Shadow.

  Wij mochten Sonic Forces al spelen tijdens Gamescom van afgelopen jaar. Hier benoemden wij de verschillende gameplay modi van het spel. In een ander special benoemden wij alle features die je in de gaten moet houden. Sonic Forces is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.