Sonic Forces kopen - Nu in de aanbieding voor 24,99

  De tijd is net zo snel voorbij gevlogen als de blauwe egel Sonic zelf. Zijn meest recente titel, Sonic Forces, is alweer een paar maandjes oud. Het spel is inmiddels in prijs gedaald en de komende tijd nog goedkoper bij bol.com. Wil je Sonic Forces kopen, dan is dit een goed moment om dat te doen!

  In Sonic Forces kan je zowel door een traditioneel side scrolling level knallen, of in 3D door een achtbaan razen. Welke van de twee je voorkeur ook heeft, in Sonic Forces kan je ervan genieten zolang je maar snel gaat! Dat is waar de blauwe egel namelijk het beste tot zijn recht komt.

  Sonic Forces kopen met flinke korting tot 5 maart

  Als je groot van bent van alles dat met snelheid te maken heeft en wel van een uitdaging houdt, dan is Sonic Forces zeker een spel voor jou. In onze Sonic Forces review kan je lezen welke eventuele plus- en minpunten op jou van toepassing zijn.

  Tot en met 5 maart heeft bol.com de Gaming Deals, waarbij een aantal games extra scherp geprijsd zijn. Natuurlijk kan ook Sonic Forces niet in die lijst ontbreken en kan je de titel voor de Switch en Xbox One met flinke korting oppakken.

  Voor de die hard fans van Sonic is er nog meer goed nieuws. Begin deze maand werd bekend dat er nog dit jaar een nieuwe Sonic racegame uit moet komen. Tenminste, als het aan speelgoedmaker Zappies ligt. In plaats van bloedsnel platformen mag Sonic dan zijn snelheid laten zien op verschillende racetracks!

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.