Sonic Forces DLC verwijst naar Sanic meme

  De recent uitgekomen game Sonic Forces krijgt al een update met gratis Sonic Forces DLC. Spelers kunnen nu een ‘Sanic’ t-shirt downloaden als kledingstuk voor hun Sonic Forces personage.

  Met het t-shirt speelt uitgever Sega in op een bekende meme over Sonic. Sanic is een opzettelijk lelijk getekende versie van de blauwe egel. Deze is nu op de voorkant van een groen t-shirt gezet dat je personage kan dragen. Aan zelfspot dus geen gebrek, zo blijkt.

  Sonic Forces kwam op 7 november uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. In de game kan je een eigen personage creëren waarmee je door de hele game sprint, rolt en springt om uiteindelijk de grote vijand Eggman te verslaan. Het uiterlijk van je eigen avatar is op veel vlakken aan te passen waaronder hoofd, kleur en diersoort. Ook kan je hem of haar kleding geven en daar komt nu het Sanic t-shirt bij.

  Sonic Forces DLC na matige release

  Dat Sonic Forces DLC krijgt, betekent niet dat de game daarmee ook echt beter is geworden. Helaas viel hij behoorlijk tegen, zoals je in onze Sonic Forces review kunt lezen. De minpunten liggen voornamelijk bij de gameplay en het verhaal. De eerder uitgekomen 2D-platformer van de razendsnelle egel scoorde daarentegen veel hoger in onze Sonic Mania review.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.