Sonic Forces DLC bevat Shadow the Hedgehog

  Alhoewel de game nog moet uitkomen, is wel alvast de eerste Sonic Forces DLC bekendgemaakt. Deze maakt het mogelijk om als Sonics rivaal Shadow te spelen.

  Eerder ging al het gerucht dat er een Sonic Forces DLC rondom het personage Shadows naar de game zou komen, maar nu heeft SEGA zelf het officieel bevestigd. In de gratis DLC, genaamd Episode Shadow, wordt het achtergrondverhaal over de link tussen Shadow en de hoofdantagonist Infinite uitgelegd. Ondertussen speel je met de zwarte egel in drie speciaal voor hem ontworpen levels en is er de mogelijkheid om tien levels uit de originele game over te spelen met Shadow.

  Sonic Forces DLC gelijktijdig met game release

  Alhoewel Sonic Forces nog niet eens uit is, is er dus wel al een DLC aangekondigd die gelijktijdig met de game uitkomt. Deze is dus voor iedereen te spelen, al is er wel enig verschil tussen de normale versie van de game en de Digital Bonus Edition van Sonic Forces. Bij laatstgenoemde krijg je namelijk ook de beschikking over een kleine DLC die extra kostuums met zich meebrengt.

  Sonic Forces komt 7 november uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Onze Jimmy heeft de game op de afgelopen E3 al kunnen spelen en lichtte in een preview een aantal nieuwe features uit.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.