Sonic film in de maak bij Paramount Pictures

  Het is bekendgemaakt dat er een Sonic film in ontwikkeling is bij Paramount Pictures. De film gaat uiteraard over het bekende gamepersonage Sonic the Hedgehog. Een releasedatum is nog niet bekend. We hebben alle details die wel bekend zijn op een rijtje gezet.

  Een Sonic the Hedgehog film zou al een tijdje in de maak zijn. De film moest oorspronkelijk uitkomen onder de hoede van Sony Pictures, maar hier is nu verandering in gebracht. Website The Hollywood Reporter meldt namelijk dat de rechten van het Sonic personage zijn overgedragen aan Paramount Pictures. Nu is het aan Paramount om de Sonic film werkelijkheid te maken.

  Alle details over de Sonic film

  De film over Sonic the Hedgehog zal een mix worden tussen CGI (de Sonic personages) en live-action (echte beelden met echte mensen). De film over het bekende personage zal dus in dezelfde stijl worden gemaakt als Who Framed Roger Rabbit, een film die ook animatie met de echte wereld weet te combineren.

  Sonic the Hedgehog zal geproduceerd worden door Tim Miller, de regisseur van Deadpool. Verder zit Jeff Fowler in de regisseursstoel. Fowler doet visuele effecten in de filmindustrie en de Sonic film wordt zijn regiedebuut. In een statement van Tim Miller sprak hij enorm positief over Jeff Fowler.

  ''Jeff is een geweldige regisseur met een instinct voor een goed verhaal. De hele wereld van Sonic is perfect voor Jeff, aangezien hij zijn animatiekennis kan meenemen om een nieuwe dimensie te bieden aan dit iconische personage".

  Sonic is enorm populair en is al vijfentwintig jaar speelbaar in de gamewereld. De nieuwste game, genaamd Sonic Forces, is vanaf 7 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC & Nintendo Switch.

  De Sonic film heeft nog geen exacte releasedatum, maar zal binnenkort met de productie beginnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.