Sonic film heeft verschijningsdatum

  SEGA's bekendste franchise komt naar het witte doek. Sonic the Hedgehog de film heeft vandaag een officiële verschijningsdatum gekregen. De Sonic film wordt uitgebracht door Sony's Paramount en zal volgens The Hollywood Reporter 15 november 2019 in de bioscopen te zien zijn.

  BagoGames

  SEGA kondigde in februari 2016 al aan dat er plannen waren voor een Sonic film. Later in dat jaar tekende Tim Miller, bekend als Deadpool regisseur, een contract om aan de slag te gaan als uitvoerend producent. Nieuwkomer Jeff Fowler zal de film gaan regisseren. Pat Casey en Josh Miller zullen aan de slag gaan met het scenario.

  Sonic film zal een mix worden van CGI en live action

  Paramount heeft laten weten dat de film CGI en live action zal bevatten. CGI zal onder meer worden gebruikt om de verschillende personages uit het Sonic-universum tot leven te wekken. Iets wat we ook zullen zien in de opkomende Detective Pikachu film. Sonic the Hedgehog de film was eigenlijk voor 2018 gepland, maar in plaats daarvan heeft SEGA haar pijlen gericht op 15 november 2019.

  Sonic is een van de bekendste gamepersonages ooit. In het jaar 2016 bestond de Sonic franchise maar liefst vijfentwintig jaar. De laatste toevoegingen aan de franchise waren Sonic Mania en Sonic Forces, die beide in 2017 uitkwamen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.