Sonic Boom Fire and Ice komt dit jaar naar de 3DS

  De nieuwe Sonic-game Sonic Boom Fire and Ice is vanaf deze winter verkrijgbaar. De game is een exclusieve titel voor de Nintendo 3DS.

  Dat hebben Nintendo en SEGA bekendgemaakt. Sonic Boom Fire & Ice volgt een vergelijkbare formule als de eerdere Sonic Boom-delen (Rise of Lyric en Shattered Crystal), maar voegt ook vuur- en ijskrachten aan de gameplay toe. Daardoor krijgen de personages in het spel nieuwe vaardigheden.

  Nieuwe schurk in Sonic Boom Fire and Ice

  Daarnaast is er ook een nieuwe schurk voor deze game aangekondigd: D-Fekt. Hoewel Sonic Boom Fire & Ice zowel om rennen en verkennen gaat is er ook een modus die puur op snelheid gericht is. In deze Bot Racing-modus kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in races.

  In Sonic Boom Fire and Ice komen wederom een aantal bekende personages voor. Naast Sonic en zijn vrienden Knuckles en Tails zijn ook Amy en Sticks (uit eerdere Sonic Boom-delen) bevestigd.

  Of Sonic Boom Fire and Ice succesvoller wordt dan de eerdere delen (die zeer slecht verkocht werden) moet eind dit jaar blijken.

  Sonic Boom: Fire & Ice

  Verkijgbaar vanaf 30 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.