Soccer Legends aangekondigd door SOEDESCO - Nieuwe indie soccer game

  SOEDESCO heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd. De uitgever van Nederlandse bodem gaat samen werken met Digital Lighting Studios. Het nieuwe spel Soccer Legends zal onder het label van de nieuwe SOEDESCO studio’s worden gepubliceerd.

  Hans van Brakel, executive manager bij SOEDESCO, zei het volgende over de samenwerking:

  "Een samenwerking aangaan met gepassioneerde ontwikkelaars is altijd waar we naar streven bij SOEDESCO en Soccer Legends past zeer goed binnen onze line-up."

  Hij voegde daaraan toe dat er veel tijd in het spel is gestoken en dat ze zeer verheugd zijn om de nieuwe stijl te tonen.

  Soccer Legends zal binnenkort beschikbaar zijn voor Early Access. Over Early Acces gesproken, SOEDESCO komt met nog een game naar Early Acces. Over deze aankondiging wordt later vandaag meer bekendgemaakt.

  Wat is Soccer Legends?

  Soccer Legends brengt de spanning en sensatie van Tactical-RPG games naar de wereld van het voetbal. Door teams te managen en deze te beheren is het mogelijk om wedstrijden met de juiste tactiek te winnen, op weg naar eeuwige glorie.

  Soccer Legends combineert facetten van bordspellen met animaties die beschikken over de ziel van de jaren negentig. Het spel draait om het opbouwen van een team. Je begint vanaf nul en moet door middel van de juiste tactische beslissingen een team vormen, managen en verbeteren.

  Soccer Legends

  Verkijgbaar vanaf 5 august 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.