Sniper Elite 4 release uitgesteld tot volgend jaar

  Hoewel eerder berichten aangaven dat we de nieuwe Sniper Elite 4 release nog dit jaar zouden gaan krijgen, blijkt de game nu uitgesteld te zijn. De nieuwe Sniper Elite 4 release is gezet op 14 februari 2017.

  Op Valentijnsdag mogen we dus aan de slag met de nieuwe Sniper Elite game. Dit betekent voor de fans van de franchise dat ze weer nutshots, headshots of gewoon schitterende lange afstands schoten kunnen maken. Hoewel de game in eerste instantie op de planning stond voor het einde van 2016, heeft ontwikkelaar Rebellion nu dan toch echt besloten om de titel in ieder geval nog twee maandjes op te schuiven.

  Het besluit voor het opschuiven van de Sniper Elite 4 release heeft volgens de ontwikkelaar te maken met het feit dat er al een andere nieuwe titel van Rebellion uit gaat komen. De ontwikkelaar wil niet dat de VR titel Battlezone gaat concurreren met de nieuwe Sniper Elite titel.

  Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Sniper Elite 4 release?

  De Sniper Elite 4 release is uitgesteld, maar we mogen in ieder geval wel verwachten dat de titel zal voortborduren op de gameplay die we kennen van de serie. Rebellion belooft in ieder geval dat door het uitstellen van de Sniper Elite 4 release de game nog beter zal worden dan in eerste instantie verwacht werd.

  Op grafisch vlak lijkt de game in ieder geval een make-over gehad te hebben. Verder kunnen we ook weer nieuwe nazi vijanden verwachten die je op een kunstige manier met je sniper het leven uit mag schieten. De nieuwe screenshots van de titel beloven in ieder geval dat de game er beter dan ooit uit zal zien.

  Sniper Elite 4

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.