Sniper Elite 4 maker koopt Radiant Worlds

  Rebellion, het bedrijf achter de Sniper Elite franchise, heeft Radiant Worlds opgekocht. Dat meldt GamesIndustry.biz. Het is niet bekend hoeveel de Sniper Elite 4 maker heeft betaald.

  De toekomst van Radiant Worlds hing al een tijdje aan een zijden draadje. Zo werd SkySaga: Infinite Isles, gratis te spelen MMO die een samensmelting van Minecraft, Zelda en Journey moest worden, geannuleerd, waardoor de ontwikkelaar geen inkomen meer had.

  Rebellion, de ontwikkelaar van onder meer Sniper Elite 4, biedt uiteindelijk uitkomst. Het Britse bedrijf heeft namelijk voor een onbekend bedrag Radiant Worlds overgenomen en omgedoopt tot Rebellion Warwick. Hierdoor zijn de banen van zeker zeventig werknemers gered en dat stemt Jason Kingsley, mede-oprichter van Rebbelion, tevreden.

  "Om zo veel geweldige mensen naar ons bedrijf, net na onze 25e verjaardag, te brengen is bijzonder. 2017 was een geweldig jaar voor ons en we hebben een hoop plannen om 2018 en 2019 nog beter te maken"

  Sniper Elite 4 maker zet Radiant Worlds gelijk aan het werk

  Radiant Worlds, dat nu dus Rebellion Warwick heet, wordt gelijk aan het werk gezet door Rebellion. Het bedrijf wordt namelijk op meerdere projecten gezet, waaronder het nog uit te komen Strange Brigade. Die game stond oorspronkelijk gepland voor eind 2017, maar dat werd niet gehaald. Wanneer de game wel uitkomt is nog niet bekend.

  Strange Brigade

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.