Sniper Elite 4 gameplay video getoond vanaf E3

  Op eurogamer.net is een video verschenen met bijna een half uur aan Sniper Elite 4 gameplay. De sniper game speelt zich net als de voorgaande delen af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ditmaal zal het hoofdtoneel van de game Italië zijn.

  In de Sniper Elite 4 gameplay video is een level te zien waarin een viaduct vol met Duitsers opgeblazen moet worden.

  Sniper Elite staat natuurlijk al lange tijd bekend om de zogeheten X-ray klills. Wanneer je een vijand op lange afstand, door zijn hoofd of ander speciaal lichaamsdeel knalt zal de camera in slow motion de kogel volgen en door middel van een 'x-ray view' de schade aan de vijand in alle glorie laten zien. Natuurlijk is het zien veel leuker dan het lezen. De eerste 'x-ray kill' in de Sniper Elite 4 gameplay video zie je al na 3 minuten.

  Nieuwe 'Killcam' in Sniper Elite 4 gameplay video te zien

  Naast deze 'x-ray kills' toont de Sniper Elite 4 gameplay video een nieuw soort manier om alle dodelijke schoten in beeld te brengen. Wanneer je met je sniper een explosief vat of voertuig laat exploderen zal de camera al het ijzerwerk wat door de lucht begint te vliegen volgen naar de eindbestemming. Vaak een hoofd of ander lichaamsdeel van een ongelukkige Duitser.

  Sniper Elite 4 zal, als je de Sniper Elite 4 gameplay video van de E3 mag geloven, behoorlijk grote levels bevatten waarbij meerdere zijmissies beschikbaar zijn en de speler de ruimte heeft om verschillende aanpakken te gebruiken om de missie te voltooien.

  Het is nog even wachten op de release van Sniper Elite 4. De game verschijnt pas op 14 februari 2017 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De Sniper Elite 4 gameplay video is hier te zien via YouTube.

  Sniper Elite 4

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.