Sniper Elite 4 DLC trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Sniper Elite 4 DLC trailer uitgebracht. Het gaat om de launch trailer van Deathstorm Part 3. Het laatste deel uit de Deathstorm DLC-reeks. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  In het derde en laatste hoofdstuk van de Sniper Elite 4 Deathstorm DLC bevindt agent Karl Fairburne zichzelf diep in het gebied van de vijand. Hier moet hij het nucleaire 'Deathstorm' project zien te ontmantelen. Het is aan jou om ondergronds te infiltreren in een geheime basis.

  Verder zal je voor de eerste keer sinds Sniper Elite V2 terugkeren naar Duitsland, waar je onder andere wetenschappers kunt kidnappen.

  Meer informatie over de Sniper Elite 4 DLC trailer

  In de trailer zien we verschillende personages voorbijkomen, zoals soldaten en wetenschappers. Vervolgens zien we de schade die je kunt aanrichten met je Sniper. We zien een montage met bloederige kills en hoe een auto wordt opgeblazen door middel van je sniper.

  De derde en laatste DLC, genaamd Deathstorm part 3: Obliteration is nu verkrijgbaar. Wij hebben ook vijf Sniper Elite 4 features op een rij gezet die de game absoluut de moeite waard maken!

  Sniper Elite 4 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Sniper Elite 4

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.