Snapchat stories LinkedIn binnenkort beschikbaar

  LinkedIn krijgt een nieuwe feature die vergelijkbaar is met Snapchat stories. Deze update wordt nu getest door een aantal studenten in Amerika. Wanneer de update naar Nederland komt is nog niet bekend. LinkedIn is de zoveelste die deze feature toe heeft gevoegd.

  LinkedIn gaat deze Snapchat stories update toevoegen aan haar social media kanaal zodat eventuele nieuwe werknemers van een bedrijf meer van zichzelf kunnen laten zien. Het is een nieuwe moderne manier van laten zien wie je bent. Studenten in Amerika zijn de nieuwe update aan het testen. Isha Patel, productmanager van LinkedIn laat weten dat het een nieuwe manier is voor studenten om contact te maken met de gemeenschap.

  Wanneer deze feature naar Nederland komt is nog niet bekend, maar of het gebruikt gaat worden is nog maar de vraag. LinkedIn is het volgende social media kanaal dat Snapchat stories introduceert, iets wat Facebook en Instagram tegenwoordig ook gebruiken. Die kanalen maakten hier al eerder gebruik van, maar LinkedIn lijkt nu ook deze trend te willen volgen.

  LinkedIn niet enige die Snapchat stories overneemt

  De stories feature kan ook een manier zijn om een jonger publiek naar LinkedIn te trekken. Er zijn een flink aantal jongeren die sociale media kanalen als Instagram en Snapchat gebruiken, dus dat LinkedIn features van deze apps over gaat nemen, is geen verrassing. Facebook begon een aantal jaren geleden al met het kopiëren van functies van concurrenten. Zo is de functie ‘slingshot’ bijvoorbeeld gekopieerd van het social media-app Snapchat.

  Wat de volgende stap voor LinkedIn is, moet nog blijken. Of het social media kanaal meer functies gaat overnemen van concurrenten is op het moment nog niets bekend. Het zou in ieder geval geen verrassing zijn aangezien genoeg andere sociale media hetzelfde doen.

  Houd je een beetje van sociale media? Dan is ons artikel over tien Snapchat celebrities die leuk zijn om te volgen in de app misschien wel wat voor jou.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.