SMITE wereldkampioenschap prijzenpot op 600.000 dollar

  Hi-Rez Studios, de ontwikkelaar van SMITE en organisator van eSports, maakt bekend dat het SMITE wereldkampioenschap wordt gehouden in Atlanta, Verenigde Staten. Hier strijden de beste teams uit de hele wereld voor een prijzenpot van meer dan 600.000 dollar.

  Het SMITE wereldkampioenschap wordt om precies te zijn, gehouden van 9 tot en met 11 januari in de Cobb Energy Performing Arts Centre in Atlanta. Hier strijden de beste teams uit Noord-Amerika, Europa, China, Brazilië en Spaans sprekend Latijns-Amerika om een prijzenpot van meer dan 600.000 dollar. Daarbij is de verwachting dat deze prijzenpot gaat groeien dankzij contributies van fans en de gemeenschap, plus de verkoop van exclusieve content deals.

  Europese kwalificatie voor SMITE wereldkampioenschap

  Voor Europa is tevens bekendgemaakt waar de live eSports evenementen worden gehouden, die uiteindelijk de weg vrijmaken naar het wereldkampioenschap in Atlanta.

  Op zaterdag 26 juli 2014 in de ESL Studio in Keulen, Duitsland wordt een 50.000 dollar LAN event gehouden. Hier doen de vier beste teams aan mee, die zichzelf hebben gekwalificeerd via de 'EU SWC Online Qualifying Series' die tien weken lang duurde.

  Op zaterdag 15 november en zondag 16 november staat het SMITE Europees kampioenschap gepland in de ESL Studio in Keulen, Duitsland. Hier doen de zes beste teams uit Europa aan mee, waarbij de twee beste teams doorgaan naar het SMITE wereldkampioenschap in Atlanta.

  SMITE

  Verkijgbaar vanaf 25 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.