Smash Bros. Ultimate update - Joker vanaf morgen beschikbaar

  Afgelopen februari maakte Nintendo bekend dat DLC-vechter Joker in april naar Super Smash Bros Ultimate zou komen. Vandaag meldt het bedrijf op twitter dat een Super Smash Bros Ultimate update vanaf morgen versie 3.0.0 beschikbaar maakt. Joker zal met deze update in de game toegevoegd worden, samen met enkele andere nieuwe features.

  Nintendo

  Vanaf morgen, 18 april, is de nieuwe Smash Bros Ultimate update te downloaden. Naast Joker brengt de update ook een nieuw level gebaseerd op Persona. Ook de stage builder die vorige week door een reclame onthuld leek te worden is inbegrepen in de update.

  Hoe kan ik als Joker spelen?

  Om als Joker te spelen moet je het Joker Challenger Pack, of the Smash Bros. Fighters Pass hebben gekocht. Heb je één van deze DLC’s gekocht, dan zal update 3.0.0 Joker beschikbaar maken, samen met zijn stage Mementos. Ook wordt er een Classic Mode route toegevoegd voor Joker, en komt er een speciale versie van het Spirit Board.

  Zal er nog meer DLC zijn?

  Naast dat er nog vier andere vechters onthuld moeten worden komt er ook nog andere DLC vrij met deze Smash Bros Ultimate update. Er komen enkele Mii-fighter kostuums naar de game. Deze kostuums zijn gebaseerd op Persona 5, Persona 4, Persona 3, en de Sonic the Hedgehog serie. Voor de kostuums moet betaald worden, en ze zijn niet inbegrepen in de Joker DLC.

  Is er ook gratis content in deze Super Smash Bros Ultimate update?

  Deze Super Smash Bros Ultimate update voegt ook enkele gratis features toe. Er komt een Stage Builder, zoals eerder al werd vermoed. Daarnaast komt er een video editor waarmee je opnames van verschillende gevechten aan elkaar kunt monteren. Ook wordt Smash World toegevoegd aan de Nintendo Switch Online app.

  In Smash World kunnen spelers hun video’s delen. Ook de levels die je zelf maakt kun je hier delen, zodat ze gedownload kunnen worden door andere spelers. Het lijkt erop dat Smash World een belangrijk onderdeel van de Smash Bros. gemeenschap moet worden.

  Hoe alles precies werkt kun je zien in de video bovenaan deze pagina. Hierin worden alle details van de update haarfijn uitgelegd. Er is informatie over Joker’s moveset, de mogelijkheden van de stage builder en meer.

  Ben jij van plan om aan de gang te gaan met Joker? Vanaf 18 april 2019 zal hij beschikbaar zijn, mits je zijn Challenger Pack of de Fighter’s Pass hebt gekocht.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.