Smash Bros Switch Pro Controller niet meer online te bestellen bij GameMania

  Vanaf vorige week was de nieuwe Smash Bros Switch Pro Controller te bestellen bij onder andere GameMania.Op de website van GameMania is de controller niet meer te bestellen, maar in de meeste GameMania winkels kun je de nieuwe controller nog wel bestellen.

  De Smash Bros Switch Pro Controller is nu dus niet meer online te bestellen GameMania, maar de Limited Edition controller is nog wel in veel van de GameMania winkels te bestellen. Wanneer je zeker wil weten of de controller nog verkrijgbaar is bij jou lokale GameMania winkel, zul je even telefonisch contact met ze op moeten nemen. Bij bol.com en nedgame.nl is het op het moment van schrijven nog wel mogelijk om de Limited Edition Switch Pro controller te bestellen.

  Smash Bros Switch Pro Controller pakket

  In het pakket zit een draadloze controller met een klassieke vorm en een speciale opdruk van het Super Smash Bros logo. De controller is afgewerkt met witte handvaten en daarnaast is de controller semi-transparant. In het pakket zit ook een USB-kabel om de controller op te laden. De controller is uitgerust met HD Rumble en er zit ingebouwde amiibo ondersteuning in.

  Super Smash Bros spellen worden al sinds 1999 gemaakt en Super Smash Bros. Ultimate is een van de meest geanticipeerde spellen voor de Switch in 2018. Ook op gamescom 2018 was het heel erg druk bij Nintendo stand, waaruit maar weer blijkt dat de spellen van Nintendo na bijna twintig jaar nog altijd heel populair zijn. Wij hebben de nieuwe Super Smash Bros game al gespeeld op E3, dus lees de special over de beste Super Smash Bros Ultimate gameplay features als je hier meer over wil weten.

  Super Smash Bros Ultimate bestellen

  Super Smash Bros Ultimate is het vijfde deel in de Super Smash Bros serie. Er zitten veel Nintendo karakters in het spel, maar ook veel karakter van andere bedrijven zullen aanwezig zijn in het nieuwe spel. Het spel komt op 8 december 2018 uit op de Nintendo Switch.

  Alle Game Mania winkels mogen enkele Limited Edition controllers reserveren. Online kunnen ze niet meer worden besteld, maar heel veel winkels zitten nog niet aan hun limiet en mogen dus nog reserveringen aannemen. Enkele winkels waar de controller nog wel beschikbaar is, zijn Amsterdam Ceintuurbaan, Den Haag, Assen, Delft en Tilburg. Wanneer je de nieuwe Limited Edition controller toch online wil bestellen, kun je dit doen bij bol.com of nedgame.nl.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.