Smash Bros DLC fighter nummer 2 wordt binnenkort onthuld

  Tijdens de E3 Nintendo Direct van dinsdag zal worden onthuld wie de volgende Smash Bros DLC fighter wordt. Dit liet Masahiro Sakurai, de maker van de game, weten in een videoboodschap. De boodschap werd uitgezonden na afloop van de wereldkampioenschappen Super Smash Bros. Ultimate.

  Dat de volgende Smash Bros DLC fighter tijdens E3 bevestigd zou worden viel te verwachten. Op welk moment dat precies zou gebeuren was nog even afwachten, aangezien er behalve de Nintendo Direct ook Smash Bros. Kampioenschappen op de planning stonden. Nu weten we dat het personage wordt onthuld tijdens de Nintendo Direct die dinsdag om 18.00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden.

  Zijn er al vermoedens wie de Smash Bros DLC fighter wordt?

  Uiteraard is het nog niet bekend om wie het gaat. Wel bestaan er geruchten dat Banjo en Kazooie toegevoegd worden aan de game. Dat vermoeden is nu nog gebaseerd op geruchten, maar als Microsoft vanavond iets aankondigt rondom deze franchise kan dat de vermoedens enige kracht bijzetten.

  Ook als het om een ander personage blijkt te gaan bestaat er een goede kans dat het een onverwachte keuze is. De eerste DLC fighter van de Fighters Pass was Joker uit Persona. Dit personage is geen eigendom van Nintendo en Persona games verschijnen zelden op Nintendo systemen. DLC-personages hoeven dus niet per se bij Nintendo vandaan te komen.

  Blijft het bij één DLC fighter?

  Er zijn nog vier personages die onderdeel zijn van de Fighters Pass die niet onthuld zijn. Het doel is om deze begin volgend jaar allemaal beschikbaar te hebben.

  Als Nintendo ons wil verrassen zouden ze er dus voor kunnen kiezen om twee personages te onthullen, of er één te onthullen en een tweede te teasen. Voor nu is er maar één onthulling bevestigd.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.