Smart Keyboard en Apple Pencil release vertraagd

  Apple heeft onlangs zijn nieuwe iPad Pro gelanceerd, maar het lijkt erop dat de Apple fans die hoopten op het tegelijkertijd aanschaffen van de bijhorende accessoires nog even moeten wachten. De Smart Keyboard en Apple Pencil release zijn met vier weken vertraagd.

  Apple heeft vanaf gisteren 11 november de eerste bestellingen binnengekregen en de tablet ligt vanaf dit weekend in de fysieke Apple Stores. Volgens de officiële Apple website wordt de iPad Pro binnen enkele dagen verzonden, terwijl er bij beide accessoires staat dat dit rond de vier of vijf weken duurt.

  Smart Keyboard en Apple Pencil release met vier weken vertraagd

  Het lijkt erop dat Apple een tekort heeft aan accessoires voor de iPad Pro, waardoor de wachttijd een stuk verlengd is. Het is momenteel nog niet bekend of deze accessoires ook volgende week in de winkels verschijnen.

  Je betaalt voor de iPad Pro verschillende prijzen: deze lopen op van 799 euro tot 1079 euro. Voor de losse accessoires betaal je nog extra, namelijk 100 euro voor de Apple Pencil en 170 euro voor het Smart Keyboard.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.