Sly Cooper release komt volgend jaar als tv-serie

  De Sly Cooper release zal volgend jaar plaatsvinden, maar niet op de manier dat je verwacht. Er komt namelijk een Sly Cooper televisieserie aan. De serie gaat 52 afleveringen krijgen en richt zich op het jongere publiek.

  Technicolot Animation Productions, Sony Interactive Entertainment

  Sony en PGS Entertainment hebben de Sly Cooper release aangekondigd en een eerste trailer uitgebracht. De serie komt uit in oktober 2019 en de eerst trailer is hierboven te zien. De serie wordt beschreven als een moderne Robin Hood die door middel van diefstal zijn stad red van misdaad. Dit doet hij door middel van een flinke dosis actie, humor en de bekende personages uit de games.

  De serie richt zich op een jonger publiek dat tussen de 6 en 10 jaar oud is en gaat 52 afleveringen krijgen. Deze worden verdeeld over twee seizoenen waarbij de eerste in oktober 2019 verschijnt, gevolgd door een tweede seizoen dat in juli 2020 van start gaat. De afleveringen zullen ongeveer elf minuten duren.

  Sly Cooper release niet als film

  In eerste instantie zou Sly Cooper als een film uitgebracht worden, maar dat plan ging niet door. De bovenstaande trailer stamt uit 2014 en de film had al in 2016 uitgebracht moeten worden en moest draaien om hoe Sly met zijn vrienden het moest opnemen tegen Clockwerk, de kwaardaardige, metalen uil die de Cooper bloedlijn uit wilde roeien. In plaats daarvan is nu de televisieserie tot leven gebracht die de stelende wasbeer moet laten stralen.

  De serie is gebaseerd op de verschillende games die over de afgelopen 16 jaar uit zijn gebracht. De games begonnen op de PlayStation 2 toen Sly Cooper and the Thievius Raccoonus uitkwam. Het meest recente deel verscheen op de PlayStation 3 en PlayStation Vita. De game heette Sly Cooper: Thieves in Time en in onze Sly Cooper Thieves in Time review kun je lezen wat we van de game vonden.

  Sly Cooper: Thieves in Time

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.