Sleeping Dogs film in de maak met Donnie Yen

  Een dikke twee jaar nadat de studio achter de game Sleeping Dogs de deuren sloot, leeft de naam nog voort. Met een post op Instagram laat acteur Donnie Yen namelijk doorschemeren dat er hard wordt gewerkt aan een Sleeping Dogs film met hem in de hoofdrol.

  Met rollen in onder andere Rogue One en Triple X: The Return of Xander Cage (waarin Yen één van de weinig pluspunten was zoals je kan lezen in onze xXx 3 review), is Yen geen onbekende van een flinke portie actie. Perfect dus voor een rol in een film over Sleeping Dogs, waarin hoofdpersonage Wei Shen alles kapotmept wat kapot kan.

  Er komt een Sleeping Dogs film

  Op zijn Instagram plaatst de acteur een foto van zichzelf naast Shen uit de videogame met de tekst dat mooie dingen soms wat tijd kosten maar dat de film er zeker komt. Hiermee doelt de acteur hoogstwaarschijnlijk op het feit dat er al eerder geruchten gingen dat er een verfilming van Sleeping Dogs in de maak was.

  Een releasedatum en script voor de film zijn nog niet bekend, maar als de film het videospel aanhoudt, zal er aan knokpartijen geen gebrek zijn. Zo'n drie jaar geleden bracht studio United Front Gamers nog een HD port van de originele Sleeping Dogs uit. Een game die zeker de moeite waard is om hier op te pakken, zoals je kan lezen in onze Sleeping Dogs Definitive Edition review.

  Sleeping Dogs

  Verkijgbaar vanaf 17 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.