Skyscraper trailer vrijgegeven door Dwayne Johnson

  De laatste Skyscraper trailer is vanaf nu te bekijken. Dwayne "The Rock" Johson plaatste hem op Twitter met een woord vooraf. Bekijk de nieuwe trailer bovenaan de pagina.

  De laatste trailer van The Rock's nieuwste actiethriller Skyscraper is vrijgegeven. Hij plaatste de video online via Twitter met een woord vooraf.

  De laatste Skyscraper trailer tot de release

  Voordat de trailer begint in het filmpje, houdt The Rock eerst nog een woordje vooraf.

  "Mijn nieuwe film, Skyscraper, is vanaf 13 juli wereldwijd te zien. En ik heb er heel veel zin in: ik heb niet alleen zin om jullie een mooie film te geven voor in de bioscoop, maar voornamelijk heb ik zin om jullie reacties te horen! We krijgen superveel positieve feedback en iedereen houdt van Skyscraper, wat me natuurlijk een heel trots gevoel geeft."

  Daarnaast vertelt hij dat de film heel spannend is.

  "De film is heel spannend van begin tot eind en het zal de spannendste ervaring ooit worden in de bioscoop. En dit is het ding met spanning. Spanning gaat tot een schaal van 1 tot 10, maar Skyscraper is een dikke 12."

  De film is vanaf 13 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

  Dwayne Johnson heeft onlangs ook een eigen kledinglijn gelanceerd met eigen koptelefoon. Daarnaast onthulde The Rock ook details over zijn nieuwe film Jumanji 2!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.