Skyrim VR release voor Steam valt in april

  Eigenaren van een PlayStation VR konden vanaf eind vorig jaar al vrolijk zwieberen en zwabberen in Skyrim. De open wereld in de vijfde The Elder Scrolls game komt ook naar de PC, want de Skyrim VR release voor Steam is vastgezet op 3 april dit jaar.

  Met een trailer waarin je kan aanschouwen hoe het avontuur van de dragonborn er in virtual reality uit gaat zien, werd de release aangekondigd. Het schieten met pijl en boog en magie lijkt nog niet heel erg soepel te gaan, maar wie weet valt dat als je eenmaal vertrouwd bent geraakt aan de controls wel mee. In onze Skyrim VR review voor de PlayStation lukte ons dat immers ook.

  Toen plaatsen we enkel vraagtekens bij waarom Bethesda een aantal hardnekkige bugs niet had aangepakt en waren we teleurgesteld in het grafische aspect dat de game aanbood in VR. Met de Steam release wordt het uiteraard mogelijk de grafische pracht en praal iets hoger te schroeven, dus dat is mooi meegenomen.

  Skyrim VR release ondersteunt Vive en Rift

  Op de Steam store pagina is tevens te zien dat zowel eigenaren van een HTC Vive en Oculus Rift de VR versie van Skyrim kunnen spelen. Net als bij de PlayStation versie is er maar één aan te schaffen versie, namelijk de Special Edition. Deze heeft alle mogelijke DLC, waardoor je een compleet avontuur aan kan gaan.

  De release van het originele Skyrim is inmiddels alweer ruim zes jaar geleden. Het spel kreeg indertijd van ons een dikke 9.7. Met een flinke hoeveelheid beschikbare toffe mods, kan je zelfs na al die jaren nog steeds nieuwe toevoegingen aan je spel brengen. Aangezien de PC versie al lang geen 60 euro meer kost, is dat zeker een aanrader om te kopen als je weer eens in de schoenen van de dragonborn wil stappen!

  Skyrim VR

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.