Skyrim voor Nintendo Switch krijgt Amiibo ondersteuning

  Tijdens de Bethesda E3 2017 presentatie zijn er aantal onthullingen gedaan waaronder de officiële bevestiging van The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Switch. Ook kondigde Bethesda aan dat Skyrim voor Nintendo Switch Amiibo ondersteuning krijgt.

  Skyrim werd eerder al bij de aankondigingtrailer van de Nintendo Switch getoond. Hierin zagen we een korte gameplay video van de geroemde Elder Scrolls game. Gedurende de E3 presentatie heeft Bethesda laten zien hoe je Skyrim kunt spelen op de Switch.

  Zo kun je de motion controls op de Joy-Con controllers actief gebruiken om te aanvallen met een zwaard of om te richten met je boog. Naast aanvallen kun je de Joy-Con controllers gebruiken om jezelf te verdedigen met je schild of om je magische krachten te gebruiken.

  Amiibo ondersteuning met Skyrim voor Nintendo Switch

  Naast de gebruikelijke manieren om Skyrim te besturen kun je nu ook Amiibo gebruiken om jou gameplay ervaring te verbeteren. Zo werd er tijdens de E3 video getoond hoe het toepassen van Amiibo te werk gaat. Met een Link Amiibo krijg je toegang tot een in-game schat kist met Link gerelateerde items.

  Zo kun je jouw Skyrim karakter als Link verkleden en zit er een Master Sword en de Hylian Shield in de doos. Nu kun je dan in meerdere open wereld games op de Nintendo Switch met Link spelen.

  Bethesda heeft verder nog niet de officiële release van Skyrim voor de Nintendo Switch aangekondigd.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.