Skyrim Very Special Edition - een aantal nieuwe platformen?

  The Elder Scrolls V: Skyrim Very Special Edition werd door Bethesda gepresenteerd als een nieuwe versie voor de Samsung Smart koelkast, de etch-a-sketch en de Amazon Alexa. Bethesda doet hierbij mee aan de grappen over dat Skyrim naar elk mogelijk platform wordt gebracht. Of is het toch geen grap?

  Bethesda Softworks

  Tijdens de presentatie van Bethesda tijdens de E3 presenteerde Todd Howard een reclame waarin de Very Special Edition van The Elder Scrolls V: Skyrim werd gepresenteerd. De acteur en komiek Keegan-Michael Key was in de trailer te zien terwijl hij Skyrim speelde op de Amazon Alexa, een Samsung Smart koelkast, en een etch-a-sketch.

  Howard erkende hiermee de grappen die gemaakt worden over Skyrim dat naar zoveel mogelijk platformen wordt gebracht. zoals de Nintendo Switch. Helaas blijft het voor de Very Special Edition bij een grap, of toch niet? Volgens de site van Amazon blijkt er een kern van waarheid in de reclame te zitten.

  Skyrim Very Special Edition voor de Alexa bestaat echt

  Op de site is sinds kort Skyrim te activeren voor de Amazon Alexa. Op de stemgestuurde virtuele assistent kun je volgens de site voor de zoveelste keer op ontdekkingsreis in het land Skyrim.

  "Voor de allereerste keer kun je (alweer) je rechtmatige plaats innemen in de legendes van de Dragonborn en Skyrim ontdekken met behulp van de kracht van je stem... je Thu'um!"

  Met Alexa kun je een Dragons and Dungeons-achtige playthrough van Skyrim doen. Alexa vertelt je waar je bent en geeft je informatie over je vijanden, omgeving en je opties. Door middel van een aantal simpele stemcommando's kun je je personage besturen.

  Bethesda heeft hiermee laten zien dat ze zeker een gevoel voor humor heeft. Of Skyrim op de Alexa het ook daadwerkelijk waard is om te spelen laten we even in het midden, maar het is gratis dus als je al een Alexa hebt, waarom niet? Voor de rest van ons moeten we het helaas blijven doen met de weinige andere versies van Skyrim, maar misschien kunnen wij in de toekomst ook nog op de koelkast of etch-a-sketch aan de slag.

  Skyrim Legendary Edition

  Verkijgbaar vanaf 7 june 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.