Skyrim remaster voor de PlayStation 4 en Xbox One?

  Bethesda zou mogelijk werken aan een Skyrim remaster voor de huidige generatie consoles. Volgens een nieuw gerucht, door twee gebruikers die er eerder voor zorgden dat de releasedatum van Dead Rising 4 uitlekte, zou Bethesda wel eens met een aankondiging voor een Skyrim remaster kunnen komen.

  De Skyrim remaster zou in de maak zijn voor de nieuwe generatie consoles en de game zou mogelijk aangekondigd worden op de persconferentie van de gameontwikkelaar tijdens de E3. De nieuwe Skyrim remaster zou dan ook alle DLC meekrijgen dat eerder al uit is gekomen voor het spel. Tevens zou de game dan mogelijk mod support krijgen zoals Fallout 4.

  Verder krijgt de game ook verbeterde graphics doordat de titel wordt overgezet naar de nieuwe generatie consoles. Nogmaals, het gaat hier om een gerucht, maar het zou geen vreemde stap zijn voor Bethesda om de Skyrim remaster op dit moment aan te kondigen en later dit jaar uit te brengen.

  Waarom nu een Skyrim remaster?

  Het is op grafisch vlak nog niet zozeer nodig om een update te doen voor het vijfde deel uit de Elder Scrolls franchise. Verder is het ook nog steeds mogelijk om de titel op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 te spelen, dus voor de beschikbaarheid hoeft het bedrijf het ook niet te doen.

  Desondanks zou de Skyrim remaster geen verkeerde stap zijn voor Bethesda, gezien het bedrijf mod support wil pluggen. Eerder werd al bekend dat door het beschikbaar stellen van Mods op de Xbox One het verkeer op de server van Fallout 4 een stuk groter werd. Door dit ook voor Skyrim te doen, wordt het voor console gamers ook interessant om de titel nog eens aan te schaffen voor de current-gen consoles.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.