Skyrim PS4 mods in de maak, ook Fallout 4 krijgt mods

  Bethesda heeft bevestigd dat Skyrim PS4 mods werkelijkheid gaan worden. De mods zullen beschikbaar worden wanneer de Skyrim Special Edition uitkomt. Eerder zei het bedrijf nog dat er geen mods zouden komen voor Skyrim.

  Skyrim Special Edition zal de eerste van de Bethesda games worden die mod support gaat krijgen via de creation kit. Voorlopig zal het voor gebruikers nog niet mogelijk zijn om externe assets up te loaden om mods te maken, maar ze kunnen wel alle assets gebruiken die bij de game worden bijgeleverd.

  Om gebruik te maken van de Skyrim PS4 mods moeten gebruikers een Bethesda.net account aanmaken waardoor ze mods kunnen zoeken en gebruiken.

  Naast Skyrim PS4 mods komen er ook mods voor Fallout 4

  Daarnaast heeft Bethesda ook bekendgemaakt dat mod support voor Fallout 4 naar de PS4 komt. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend, maar ze gaat ermee aan de slag wanneer de Skyrim PS4 mods klaar zijn voor gebruik.

  Beide games zullen ook PlayStation Pro ondersteunen en de Skyrim Special Edition zal in native 4K gaan werken.

  Bethesda zegt ook dat ze Fallout 4 meer voordelen willen geven met PlayStation Pro waaronder 4k ondersteuning en verbeterde licht en grafische features.

  Skyrim Special Edition verschijnt op 28 oktober voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.