Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie gelekt?

  Base.com, een Britse webwinkel, heeft op haar webpagina een Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie online gezet. Skyrim werd voor deze platformen nog niet aangekondigd door Bethesda.

  Het kan dus zijn dat Base.com per ongeluk een Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie heeft bekendgemaakt. De laatste tijd gaan er geruchten de ronde dat er een dergelijke Skyrim versie aan zit te komen, maar tot nu toe houdt Bethesda zich erg stil. Volgens de website zal deze versie Skyrim Definitive Edition gaan heten. Verdere details over de inhoud van de game en wat de verschillen zijn tussen deze versie en de vorige console versie worden op dit moment nog niet getoond op de webpagina.

  De geruchten zeggen wel dat wanneer er een Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie zou komen de nieuwe versie alle eerder verschenen DLC bevat. Daarnaast zou Skyrim een soortgelijke mod support krijgen als nu het geval is bij Fallout 4. Dit alles wordt natuurlijk geleverd met verbeterde graphics. Maar nogmaals het gaat hier voorlopig nog om een gerucht.

  Het brengen van deze Skyrim versie is voor Bethesda geen verkeerd idee. Door de game op de nieuwe generatie consoles uit te brengen, heeft ze de mogelijkheid om de levensduur van Skyrim te verlengen, zeker met de mogelijke komst van mods.

  Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie nog niet bevestigd

  De meeste geruchten die circuleren omtrent dit onderwerp zeggen dat Bethesda een dergelijke aankondiging op de E3 zal gaan maken. We zullen dus nog tot volgende week moeten wachten voordat we definitief antwoord krijgen op de vraag of een Skyrim PlayStation 4 en Xbox One versie werkelijkheid wordt. Als je de eventuele bekendmaking rondom een nieuwe Skyrim versie als eerste wilt weten, zul je wel vroeg je bed uit moeten. De persconferentie van Bethesda wordt namelijk op 13 juni om 04:00 Nederlandse tijd gehouden.

  De website Base.com toont ook een releasedatum voor de Definitive Edition van Skyrim. Als de informatie van de website klopt, moet deze versie op 23 november 2016 verschijnen.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.