Skybound maakt Telltale's The Walking Dead The Final Season af

  Skybound Entertainment maakt the Walking Dead The Final Season af, dit werd afgelopen zaterdag aangekondigd. Skybound probeert het originele team dat aan de game werkte intact te houden, zodat het originele team alsnog de game kan afmaken. Rob Kirkman kondigde dit aan op New York Comic Con.

  Er is nog niet veel bekend over de ontwikkeling van de laatste twee episodes, behalve dat Skybound de ontwikkeling en het publiceren van de game zal overnemen. Hierbij hopen ze dat het oude team van Telltale het verhaal toch kan afmaken.

  The Walking Dead The Final Season opgepikt door schrijver

  Rob Kirkman, de maker en oprichter van Skybound en mede-schrijver van de stripboeken van The Walking Dead, heeft afgelopen zaterdag aangekondigd dat ze succesvol onderhandeld hadden met Telltale. Dit vertelde hij aan een publiek op New York Comic Con. “We kunnen het niet aan om Andrew Lincoln en Clementine in hetzelfde jaar te verliezen.” vertelde hij aan het publiek.

  Momenteel is Skybound nog bezig om wat meer details uit te werken, we krijgen meer details over wie, wat, waar, wanneer en hoe als de laatste puntjes zijn verfijnd. Skybound vertelt dat ze het absoluut goed willen doen voor de game, omdat zij het ook graag hadden willen spelen.

  Skybound Entertainment

  Skybound Entertainment werd in 2010 opgericht door Rob Kirkman, het bedrijf heeft eerder al mobiele games gemaakt over The Walking Dead, zoals Road to Survival. Kirkman kan nu met zijn bedrijf de game van zijn bekende serie stripboeken afmaken. Ook heeft Kirkman veel geschreven voor de Marvel-stripboeken.

  Het is een bewogen periode geweest rondom The Walking Dead. Telltale Games, het bedrijf dat de stripboeken tot een interactieve game maakte ging failliet, Andrew Lincoln is gestopt als Rick Grimes in The Walking Dead en helaas is oud-The Walking Dead acteur Scott Wilson, ook wel bekend als Hershel, overleden op 76-jarige leeftijd.

  The Walking Dead: The Final Season

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.